Belépés
taltos1.blog.xfree.hu
Bármit tesznek ellenem, az a javamra fordul! Tatiosz: Ne kívánd mások balsorsát, mert a sors közös, és a jövő előre nem látható. Ossian: A ritka tisztes... Gábor Gabriella Táltos
1940.08.08
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Alternatív gyógymód
  2014-01-28 23:54:06, kedd
 
   
  ALTERNATÍV GYÓGYMÓD





Vajon hogyan segíthet egy kő abban, hogy jobban érezzük magunkat, vagy éppen meg is gyógyuljunk?
Először azt kell megértenünk, hogy hogyan is keletkeznek a betegségek. Miért van az, hogy egyesek immunrendszere erősebb, másoké gyengébb? Mi zajlik a háttérben?

Arról már mindenki hallott, hogy testünket egy energiamező veszi körül, amelyet a külső és belső tényezők - a gondolatvilágunk - egyaránt befolyásolnak. A kellemetlen, zavaró események, gondolatok megtörik ennek az energiamezőnek az egyensúlyát, és bizonyos pontokon meggyengítik azt. Ezért aztán egyes szerveinket többé nem a szükséges rezgés veszi körül, így megbetegszenek.

Az alternatív gyógyítás lényege abban rejlik, hogy segítségével helyreállítjuk beteg szerveink hibás rezgéseit.

És itt kerülnek előtérbe a kövek, melyek különböző ásványokból állnak.
De hogy segíthetnek az ásványok anélkül, hogy szervezetünkbe kerülnének? Erre a kérdésre is egyszerű a válasz. Természetesen a rezgésükkel. Ahogyan minden szervünk más - más frekvencián rezeg, - láthatatlanul - ugyanugy a kövek is ezt teszik. A két rezgés összehangolása pedig jótékony hatással van szerveinkre, így elősegíti a gyógyulásunkat.
Mielőtt azonban a nemeskőgyógyászat kipróbálására szánnánk el magunkat, tudatosítsuk magunkban, hogy a kövek sem tesznek csodát, ez a terápia inkább kiegészítő és megelőző gyógymód lehet.
Előfordul, hogy egy kő önmagában is teljes gyógyulást eredményez, de ha nem ezt tapasztaljuk, keressünk más, kiegészítő terápiát!

A gyógyító köveket különbözőképpen használhatjuk,
különféle terápiát is folytathatunk velük attól függően,
hogy testünk mely részét szeretnénk orvosolni segítségükkel.



~MAROKKŐ~

A gyógyítás egyik legegyszerűbb és leghatékonyabb módszere, ugyanis tenyerünkön olyan reflexzónák találhatók, amelyek testünk minden részével összeköttetésben vannak.
Így bárhová eljuttathatjuk a jótékony információkat.
A marokkő lehet akár egy természetes, csiszolatlan, akár egy szépen csiszolt kő, amelyet szívesen hordunk a kezünkben, és napközben a zsebünkben is elfér. Ha naponta többször is megmarkoljuk, simogatjuk, reflexzónáinkon keresztül kifejti jótékony hatását.

~AKUPUNKTÚRA, AKUPRESSZÚRA, MERIDIÁNOK~

Az akupunktúrapontokon és a meridiánokon keresztül a kezelés a legintenzívebb és leggyorsabban ható módszer.
Testünk akupunktúrapontjain keresztül különböző szerveinket érhetjük el és gyógyíthatjuk úgy, hogy naponta egyszer néhány percig a megfelelő pontra helyezzük az adott szervre ható követ.
A meridiánok testünk energiavezeték rendszerét jelentik, vagyis minden szervnek megvan a saját energiaáramlata testünkben, és ezek a kéz és lábujjak csúcsán végződnek.
A bőrfelületen található néhány ponton keresztül a meridiánokra is hathatunk.
Akupunktúrára alkalmas kövek, amelyek serkentik az energiaáramlást :
ametiszt, akvamarin, aventurin, citrin, hegyikristály, karneol, kalcedon, korall, gránát, elefántcsont, jáspis, lazurit, magnetit, rubin, turmalin.


~MASSZÁZS~

Úgynevezett szelíd kövekkel - tejkvarc, ametiszt, achát, hegyikristály, mágnes (magnetit) - bármeddig masszírozhatunk. Ha az egész testünket kezeljük így, akkor kb. egy órán keresztül masszíroztassunk.

Fej masszírozására ajánlott a szermöldökünktől kiindulva kifelé, majd hátul, az utolsó csigolyától kiindulva szintén kifelé: achát, vagy tejkvarc.


AKTIVÁLÓ MASSZÁZS: ezzel a közérzetünket javítjuk. Ajánlott hozzá a magnetit masszírozó mágnes, mely a hajszálerek mikrokeringését javítva fejti ki jótékony hatását. Mivel a hajszálerek behálózzák egész testünket, a masszírozó mágnes jótékonyan hat minden testrészünkre.

~A MEGFELELŐ GYÓGYÍTÓ KŐ KIVÁLASZTÁSA~

Az első lépés, ha ki akarjuk próbálni a nemeskőgyógyászatot, a megfelelő kő kiválasztása. Egy területre többféle kő is hatásos lehet, de nekünk ezek közül csak egyre lesz szükségünk.
Hogy melyikre? Az egyik legegyszerűbb kiválasztási módszer a hőteszt : vegyünk egymás után többféle követ a kezünkbe, és fogjuk őket legalább egy percig. Ha azt tapasztaljuk, hogy a kő felmelegedett, szinte forróvá vált a tenyerünkben, akkor az nekünk való.
Ennek a módszernek csak az a hátránya, hogy azok a kövek fognak így reagálni, amelyekre éppen akkor szükségünk van.
Ha egészségesek vagyunk, akkor elég csak hegyikristályt beszereznünk, ez alapvetően segít jó közérzetünk megőrzésében.
Amennyiben testi panaszaink vannak, de ismerjük a háttérben húzódó érzelmi okokat, akkor elsősorban az érzelmekre ható kövek közül válasszunk.
Ezzel segíthetjük elő leginkább a fizikai gyógyulást is.

~GYÓGYÍTÓ KÖVEK TISZTÍTÁSA BETEGSÉGEK ESETÉN~


Amíg nem szűnnek meg a panaszaink, rendszeresen tisztítsuk meg a köveket, és éjszaka ne viseljük őket. Pihenésképpen tegyük a követ vízbe. Időnként mélytisztítást is alkalmazhatunk, amely annyit jelent,hogy a követ tíz percig folyó víz alá tartjuk. Amikor éppen nem hordjuk, olyan helyre és alakzatban tegyük le őket, ahol és ahogy éppen tetszik. Így egymás közelében energiamezőt képeznek, és egymást tisztítják.
A tisztításra azért van szükség,mert minden kristály olyan, mint egy kis mikrochip, vagyis tárolja az információkat, így a betegségeket is. Ezektől pedig minden alkalommal meg kell szabadítanunk őket ahhoz, hogy hatékonyan gyógyítsanak.

Időtartam
A kövek jeleznek, amikor már nincs rájuk szükségünk, elhidegülnek tőlünk, vagyis érintésünkre és viselésükkor hidegek maradnak. Ilyenkor tegyük le, mert mint bármi mást, a gyógyító energiákat is túladagolhatjuk. A gyógyulás után tartsunk tíz nap szünetet, majd megelőzésként hordjuk magunknál marokkő formájában.






Forrás:http://gyogykovek.mindenkilapja.hu/
 
 
0 komment , kategória:  Gyógyító kövek, kristályok  
Címkék: szermöldökünktől, gondolatvilágunk, összeköttetésben, masszíroztassunk, energiaáramlata, energiaáramlást, túladagolhatjuk, különbözőképpen, reflexzónáinkon, mikrokeringését, masszírozhatunk, megbetegszenek, energiavezeték, immunrendszere, legintenzívebb, hegyikristályt, energiamezőnek, gyógyulásunkat, mélytisztítást, leghatékonyabb, masszírozására, alkalmazhatunk, szervezetünkbe, eljuttathatjuk, összehangolása, helyreállítjuk, befolyásolnak, folytathatunk, kipróbálására, természetesen, láthatatlanul, segítségükkel, használhatjuk, gyógyíthatjuk, pihenésképpen, felmelegedett, energiamező veszi, szükséges rezgés, alternatív gyógyítás, ásványok anélkül, nemeskőgyógyászat kipróbálására, terápia inkább, gyógyító köveket, gyógyítás egyik, jótékony információkat, marokkő lehet, szépen csiszolt, meridiánokon keresztül, megfelelő pontra, adott szervre, meridiánok testünk, saját energiaáramlata, ALTERNATÍV GYÓGYMÓD, AKTIVÁLÓ MASSZÁZS, MEGFELELŐ GYÓGYÍTÓ KŐ KIVÁLASZTÁSA~, KÖVEK TISZTÍTÁSA BETEGSÉGEK ESETÉN~,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Ez a jó az alvásban.  Facebookon kaptam  Idézetek a barátságról  Szép Ernő - Virágzó akácfák  A végzet az  Környezetvédelem  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Tavasz  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A Gömb  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Április 22. a Föld napja,  Idézetek a barátságról  Környezetvédelem  William Shakespeare idézet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ébredj  Környezetvédelem  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Környezetvédelem  Facebookon kaptam  Idézetek a barátságról  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Becsüld meg azt amid van,...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Különös!  Vannak arcok  A fák lelke  Facebookon kaptam  Aki a sorsa útján jár, gyakran...  Amit átélünk,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A könnyek összegyűjtése  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Bizonyos kulturális szint nélk...  Kellemes esti időtöltést  Tehetségtelen gyerek nincs.  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  Facebookon kaptam  Idézetek a barátságról  Facebookon kaptam  Mosolyogtál már ma?  Beney Zsuzsa - Balatoni elégia  A Gömb  Gábor Dénes gondolata  Ünnepelj csak  A lelki élet nem arról szól, ....  Facebookon kaptam  Különös!  Az embernek a társa: hiányzik.  Az elfogadásnak...  Két tekintet van  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Búzaszentelés  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Maradék idő  Szép estét  Paul David Tripp Április 25  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A Föld napja  Sokkal bölcsebb a természet,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  A keserű igazság  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam Gizike bar...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 25  Nehezen engedem  Szent György napi hiedelmek, s...  Gaál Viktor gondolata  Minden szülő a lényével nevel. 
Bejegyzés Címkék
energiamező veszi, szükséges rezgés, alternatív gyógyítás, ásványok anélkül, nemeskőgyógyászat kipróbálására, terápia inkább, gyógyító köveket, gyógyítás egyik, jótékony információkat, marokkő lehet, szépen csiszolt, meridiánokon keresztül, megfelelő pontra, adott szervre, meridiánok testünk, saját energiaáramlata, bőrfelületen található, egész testünket, órán keresztül, szermöldökünktől kiindulva, utolsó csigolyától, közérzetünket javítjuk, magnetit masszírozó, hajszálerek mikrokeringését, hajszálerek behálózzák, masszírozó mágnes, első lépés, területre többféle, egyik legegyszerűbb, nekünk való, módszernek csak, kövek fognak, háttérben húzódó, érzelmekre ható, fizikai gyógyulást, követ vízbe, tisztításra azért, kövek jeleznek, gyógyító energiákat, gyógyulás után, szermöldökünktől, gondolatvilágunk, összeköttetésben, masszíroztassunk, energiaáramlata, energiaáramlást, túladagolhatjuk, különbözőképpen, reflexzónáinkon, mikrokeringését, masszírozhatunk, megbetegszenek, energiavezeték, immunrendszere, legintenzívebb, hegyikristályt, energiamezőnek, gyógyulásunkat, mélytisztítást, leghatékonyabb, masszírozására, alkalmazhatunk, szervezetünkbe, eljuttathatjuk, összehangolása, helyreállítjuk, befolyásolnak, folytathatunk, kipróbálására, természetesen, láthatatlanul, segítségükkel, használhatjuk, gyógyíthatjuk, pihenésképpen, felmelegedett, információkat, szabadítanunk, mindenkilapja, megelőzésként, legegyszerűbb, testrészünkre, leggyorsabban, akupunktúrára, hegyikristály, közérzetünket, kiválasztása, bőrfelületen, kiválasztási, betegségeket, tapasztaljuk, megőrzésében, meridiánokra, elefántcsont, rendszeresen, meggyengítik, energiamezőt, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 32631 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3595
  • e Hét: 18467
  • e Hónap: 32372
  • e Év: 162079
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.